(ВИДЕО) ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ: Погрешно е да се смета дека оние кои што ќе го бојкотираат референдумот се против договорот, поточно е дека тие не се заинтересирани за тоа прашање или се неодлучни

Објавено на 07.08.2018 во 00:40:09 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет