ПО 11 ГОДИНИ МВРО ВМРО, ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ЌЕ ТРЕБА ДА СЕ НАМАЧИ ДА ВОВЕДЕ РЕД ВО МВР!

Објавено на 07.08.2018 во 22:10:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет