ИСУСЕ ХРИСТЕ: Партијата која бара амнестија за оние кои 10 години не пљачкаа изедначена во анкетите со оние кои ја носат земјата во ЕУ и НАТО?!?!

Објавено на 08.08.2018 во 17:17:56 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет