СТЕФАН БОГОЕВ НЕ ЗАПИРА НИТУ ЛЕТОВО: Нов спортско-рекреативен центар во Карпош

Објавено на 10.08.2018 во 18:15:51 часот | Македонија

Stefan Bogoev

 
Заврши реконструкцијата на спортските терени во училиштето „Војдан Чернодрински”.
Асфалтирана е површина од 1.442 метри квадратни, со што се добива ново игралиште за мал фудбал и баскет.
Овие денови ќе бидат поставени и потребните реквизити на игралиштата.
Учениците и граѓаните од овој дел на #Карпош добиваат нов и функционален спортско - рекреативен центар.

💻Информација: http://karpos.gov.mk/vest/7863

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет