(ВИДЕО) КОМАНДАНТОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ВОЈСКА ВО ЕВРОПА НА ГОСТИ КАЈ ЗАЕВ: Одлуката да влезете во НАТО ќе ви донесе голем бенефит!

Објавено на 10.08.2018 во 20:21:54 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет