ГОЛЕМА АКЦИЈА: Ај да собереме сите по еден долар, да го охрабриме Бил да си го смени името назад во Веле. И да се пресели од Канада во Македонија, за да ни го брани идентитетот со 300е плата!

Објавено на 10.08.2018 во 21:54:35 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет