АПЕЛ ДО КОМПАНИИТЕ ДА ГО ПОМОГНАТ ТВ ШОУТО НА ДРАГАН Б. КОСТИЌ КОЕ Е ОДЛИЧЕН ТВ ПРОДУКТ

Објавено на 11.08.2018 во 19:14:35 часот | Забава

Наесен, започнува СЕЗОНА 2 од “Б со точка”🔊

Повик до сите заинтересирани компании кои сакаат да бидат дел од ТВ ШОУТО кое предизвика голем интерес во јавноста, побуди убави спомени, наслика врвни личности во едно сосема поинакво издание

Вистинска “лектира за сите генерации”…

30 нови епизоди со врвни гости – 30 приказни кои не се прераскажуваат!

Договорете состанок со нашата креативна екипа

info@pikado.mk / 077 893 687

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија