Фотографот Серџо Тапиро 14 години ја сликал планината Колима во Мексико секој ден за да ја улови ерупцијата на вулканот, еве го резултатот

Објавено на 12.08.2018 во 09:29:48 часот | Свет

For 14 years, photographer Sergio Tapiro took over 300,000 photos of Mount Colima. Then, it finally erupted.

“This picture is a gift that nature has given to me. When I saw the camera display I was shocked, I didn’t believe it.”

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија