ВЛАТКО КОСТОВ КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ ОД ОФС ТЕТОВО!

Објавено на 12.08.2018 во 23:29:43 часот | Спорт

ВЛАТКО КОСТОВ КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ ОД ОФС ТЕТОВО!

ВЛАТКО КОСТОВ, МАРКАНТНА СПОРТСКА ЛИЧНОСТ ВО МАКЕДОНИЈА , ВЛЕГУВА ВО ТРКАТА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ. НА ФФМ. ДЕНЕСКА ОФС-ТЕТОВО ГО КАНДИДИРА ЗА КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ. ВЛАТКО КОСТОВ ЈА ИМА ПОДДРШКАТА И ОД КЛУБОВИТЕ И ОФС НА ИСТОКОТ , НО И НЕ САМО ОД НИВ.

„ЈА ПРИФАТИВ ПОКАНАТА НА ОФС ТЕТОВО ДА БИДАМ КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ ОД НИВНИОТ СОЈУЗ...“- КРАТКО НИ ИЗЈАВИ ПОПУЛАРНИОТ ПЕДАГОГ, КОЈ УЖИВА ГОЛЕМА ДОВЕРБА ОД МНОГУ ДРУГИ ОПШТИНСКИ СОЈУЗИ.

СЕ РАБОТИ ЗА КОМПЛЕТНА СПОРТСКА ЛИЧНОСТ, БЕЗ НИТУ ЕДНА ЦРНА ДАМКА ВО ЖИВОТОТ И СПОРТОТ!

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија