(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО ЌЕ БИДЕ ИДЕН ПРЕМИЕР НА БРИТАНИЈА: Глутница новинари го чекаа Борис Џонсон пред неговиот дом цел ден за да го изедат за коментарот за бурките дека личеле на поштенски сандачиња, он ги послужи со чај и кафе, облечен во бермуди

Објавено на 13.08.2018 во 12:37:33 часот | Свет

Линк до видеото, овде.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија