(ВИДЕО) ВО ВРЕМЕ НА НАЈГОЛЕМАТА ЕКОНОМСКА КРИЗА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, ЕРДО ГО БОДРИ ТУРСКИОТ НАРОД: Ајде да извезуваме, произведуваме, работиме, никој нема да не уништи!!!

Објавено на 14.08.2018 во 11:19:31 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија