(ВИДЕО) СЕ СРУШИ МОСТ ВО ЦЕНТАРОТ НА ЏЕНОВА, НАД 20 ЗАГИНАТИ

Објавено на 14.08.2018 во 15:05:18 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија