ГОЛЕМ СКАНДАЛ ВО АМЕРИКА: Врховниот суд на сојузната држава Пенсилванија, САД покрена обвинение против 300 католички свештеници кои силувале над 1000 деца во период од неколку децении!!!

Објавено на 14.08.2018 во 23:04:15 часот | Свет

Сите над 300 свештеници биле штитени од Ватикан, жртвите биле замолувани да не излегуваат во јавност а полицијата и судовите биле замолувани да не ги процесуираат случаите се до денеска.

Линк до целата сторија, овде.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија