ПРО ТРАМПОВАТА ФОКС ЊУЗ И ЛЕВИЧАРСКАТА МСНБЦ СЕ ЗАКЛАА МЕЃУ СЕБЕ, ВОДАТ ИЗЕДНАЧЕНА БИТКА ВО ТВ РЕЈТИНЗИ, ЦНН НА ТРЕТО МЕСТО!

Објавено на 17.08.2018 во 22:35:48 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија