(ФОТО ГАЛЕРИЈА) КОАЛИЦИЈА ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ: Ало, влада, седми ден чекаме резултати од инспекциите, кој загадува и колку?!

Објавено на 18.08.2018 во 07:47:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет