ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ СЕ ГЛУПИ ЗАКОНИТЕ ВО ЗЕМЈАВА: Државен санитарен инспекторат ја вратила дозволата за работа на Гала Кујна од која се затруја 30 деца, иако нашле неправилности во храната, но тоа било надлежност на Агенција за Храна и Ветеринарство?!?!

Објавено на 18.08.2018 во 07:52:40 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет