ДУРИ 350 АМЕРИКАНСКИ ВЕСНИЦИ ИЗМИНАТИОВ ВИКЕНД ОБЈАВИЈА УРЕДНИЧКИ КОЛУМНИ ВО КОИ МУ ПОРАЧАА НА ТРАМП ДЕКА МЕДИУМИТЕ НЕ СЕ НЕПРИЈАТЕЛИ НА ДРЖАВАТА

Објавено на 18.08.2018 во 10:48:33 часот | Свет

Целата листа на весници на овој линк.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија