ПИСМО ОД АЛБАНЕЦ ОД ШВАЈЦАРИЈА: Сите ќе дојдемо на 30-ти септембар да го носиме Македонија у НАТО, сами ќе си купиме карта, ДУИ нека идат у три лепе...

Објавено на 20.08.2018 во 12:06:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет