ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: Членството во ЕУ значи подобри здравствени услуги за сите, а за нашите деца значи најквалитетни вакцини

Објавено на 20.08.2018 во 18:47:49 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет