ОВА Е ДРИТА ИСЛАМИ, АТЛЕТИЧАРКА, ЈА ПРЕСТАВУВА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО БЕРЛИН, 100 ПАТИ ПОГОЛЕМА ПАТРИОТКА И МАКЕДОНКА ОД СИТЕ ЌОСИЊА, ВМРОНИ, КУРТОНИ, АПАШИ, БАНДИТИ, СВАРОВСКИ ПРОФИТЕРИ, МУФЉУЗИ, ПРЕВАРАНТИ, РОПАЦИ...

Објавено на 20.08.2018 во 19:52:53 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет