(ВИДЕО) ИЗГЛЕДА РУБЉАТА ИМА СЛАБ КУРС ВО МЕНУВАЧНИЦИТЕ: Кризниот Штаб за БОЈКОТИРАМ бара пари од владата за да го уништи референдумот!

Објавено на 20.08.2018 во 20:25:46 часот | Македонија

Партиите кои се зад акцијата БОЈКОТИРАМ бараат пари од владата за да го уништат референдумот.

Владата ќе води информативна кампања за референдумот, додека овие групации и партии ќе агитираат да не се излегува на референдумот. Веројатно повеќе логично ќе беше ако агитираа да се илзезе и да се гласа против, тогаш повеќе ќе беа логични нивните барања за владини пари, но веројанто и сега ги следува некоја сума, ќе видиме што ќе се одлучи понатаму...

Линк до сторијата на А1ОН.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет