ШОКАНТНО: ФФМ ГИ ПРЕКРШИЛО СВОИТЕ ПРАВИЛНИЦИ И НЕЛЕГАЛНО ЈА ПОНИШТИЛА КАНДИДАТУРАТА НА ВЛАТКО КОСТОВ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ!

Објавено на 20.08.2018 во 20:50:05 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет