ПСИХОПАТИ, МОНСТРУМИ СО БЕЈБИФЕЈС, ТИЕ СЕ НАЈОПАСНИ!

Објавено на 20.08.2018 во 21:53:03 часот | Македонија

Јанакиески:„Ќе им речеш, ќе му ја скршам кичмата. Затворете ги дуќаните. Измисли нешто, кажи дека брашното е канцерогено“.

Јанакиески:„На Ѓорѓи Митрев по физичко, да му забраниш до избори да оди на работа. До недела да го нема на работа. Треба да оди од врата до врата по гласови“.

Јанакиески:„Му пуштив инспекции, че има пиштење, вриштење“.

Протоѓер до Јанакиески:„Миле, после избори задолжително да одиш на тест за интелигенција“.

Протоѓер до Јанкулоска:„Ноќта на петти, на А1 ќе им се мочам у уста“.

#БојкотирамПсихопати

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет