ТРЕНДЕЕЕ, ВМРОВЧЕ СИРОТО, ЗАШТО БЕ НИКАКО НЕ ГИ КОМЕНТИРАШ БОМБИТЕ КОИ РОКААТ ВО КРИВИЧЕН СУД, ТОА ЗА ТЕБЕ Е НЕБИТНО И НЕВАЖНО, А СРЦЕ КУРТОНСКО РЕЖИМСКО?!

Објавено на 20.08.2018 во 22:01:40 часот | Македонија

Тренде никако да собере сила да ги коментира срањата кои се слушаат во кривичен суд на судењата на Груевци.

Нити пак судењата на Кочан и управителите на Силекс...

За него тие бруки, тие местења анкети, упади по фирми, тоа ѕвесрско крадење избори и уништување човечки животи е неважно, молчи он за тоа.

Ај порани мислевме се плаши, да не изгуби реклами или да не заврши во затвор, но зошто молчи сега, зарем до толку е голем ВМРОН?!?!

Како го изгубивме ова човече, толку многу ветуваше во 90-тите и 2000-те, што се случи во меѓувреме, како си поигра судбината и животот со Тренде па стана вакво Ќосе десничарско фашистичко?!?!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет