ВИЦ ЗА ДЕНОТ: Што изјавил Босанец кога прв пат видел Фолскваген Туарег?

Објавено на 21.08.2018 во 10:19:35 часот | Забава

 
 
Прича комшија како је неки чоек из Дрвара први пут видио VW Туарега па викно: Виде колки Голф, јебемти недљу.

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија