(ВИДЕО) КИНА ЗАБРАНИ УВОЗ НА ОТПАД, СЕГА АМЕРИКА Е ПРЕД ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА ЗАТОА ШТО НЕ Е ЕКОНОМСКИ ПРОФИТАБИЛНО ВО САД ДА СЕ РЕЦИКЛИРА ОТПАДОТ!!!

Објавено на 06.09.2018 во 11:35:47 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија