(ВИДЕО) Тешка сообраќајна несреќа на претседателот на Молдавија, неговото возило директно се судри со камион, поминал без големи повреди!

Објавено на 09.09.2018 во 19:02:15 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија