МЕГА БУРАТА ФИРЕНЦА СЕ ДВИЖИ КОН ИСТОЧНИОТ БРЕГ НА САД, НАД 1 МИЛИОН АМЕРИКАНЦИ ДОБИЈА НАРЕДБА ВЕДНАШ ДА СЕ ЕВАКУИРААТ!

Објавено на 11.09.2018 во 17:52:04 часот | Свет

Бурата се очекува да ја погоди Америка ноќва, над 1 милион Американци добија наредба за итна евакуација.

Бурата снимена од вселената изгледа застрашувачки, се очекува голема материјална штета и неизбежни десетици жртви, под услов бурата да остане на очекуваната траекторија и да не ја намали својата силина.

Повеќе за ова на Бостон Глоуб.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија