ПРЕКРАСНА ФОТКА ОД ЊУЈОРК НА ДЕНЕШНИЦАТА ОД НАПАДИТЕ НА 11-ТИ СЕПТЕМВРИ

Објавено на 11.09.2018 во 21:37:05 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија