ГЕРМАНЦИТЕ РУШАТ РЕКОРДИ: Трета година по ред имаат најголем трговски суфицит во светот - 300 милијарди долари годишно повеќе извезуваат од што увезуваат!!!

Објавено на 19.09.2018 во 02:48:35 часот | Свет

Линк до сторијата на Yahoo Business овде.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија