СДСМ: Дали Алфа ТВ преку ширење лажни вести одработуваат за прикривање на поделеноста и разногласието во ВМРО-ДПМНЕ?

Објавено на 20.09.2018 во 23:22:37 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет