СПАСОВСКИ УЧЕСТВУВАШЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО БЕЛГРАД НА ТЕМА САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТ

Објавено на 20.09.2018 во 23:54:44 часот | Македонија

Конференција на министри за внатрешни работи ,,Поврзи се сигурно,, - „Високотехнолошки криминал и информатичка безбедност“, во Палата Србија во Белград, Република Србија.

Република Македонија и Министерството за внатрешни работи продолжуваат да бидат активен дел од широкиот фронт заедно со нашите соседи и партнерските држави и посебно со ЕУ и нејзините институции, како наш стратешки партнер.

Со цел постигнување на добри резултати во иднина.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет