Во Park Residence можете да најдете станбен простор кој што е за продажба, но и целосно наместени станови за изнајмување!

Објавено на 21.09.2018 во 00:03:12 часот | Македонија

Во Park Residence можете да најдете станбен простор кој што е за продажба, но и целосно наместени станови за изнајмување! 

Ве очекуваме на: 075 448 040 и ние детално ќе ве информираме за сите поволности кои ги добивате како наш резидент!

In Park Residence you can find a residential area that is for sale, but also fully furnished apartments for rent!

We expect you to: 075 448 040 and we will inform you in detail about all the benefits that you receive as our resident!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет