ЦАРОВСКА: Со двата нови Дневни центри во Велес и Кочани помагаме во развој и во вклучување во социјалниот живот на лицата со попреченост

Објавено на 21.09.2018 во 00:37:31 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет