МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО: Управниот Одбор на ФЗУ донесе одлука за исплата на месечен паричен надоместок на докторите запишани на приватна специјализација на конкурсот во јануари 2018 година

Објавено на 21.09.2018 во 00:42:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет