(ВИДЕО) ЗАЕВ ОД ПРОБИШТИП: Уживам во оваа кампања затоа што со народот зборувам со отворена душа и му мислам добро!

Објавено на 21.09.2018 во 00:51:01 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет