НАЈЛОШИ ПИЛОТИ НА СВЕТОТ: Индиски пилоти заборавиле да го вклучат системот за притисок во авионот од Бомбеј до Калкута па на 166 патници почнало да им тече крв од нос и од уши

Објавено на 21.09.2018 во 01:45:48 часот | Свет

Иако од прва не изгледа така, но изгледа патниците и добро поминале со вакви полоти. Можело да биде дамбетер, да ги бараат у некој рид делче по делче.

Линк до оваа луда сторија овде.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија