СВЕТСКА БАНКА ЌЕ НИ ПОМОГНЕ ВО ИЗГРАДБАТА НА ХИДРОЦЕНТРАЛИ, ФОТО ЕЛЕКТРАНИ И ВЕТЕРНИЦИ

Објавено на 21.09.2018 во 03:31:11 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет