Основачот на ВМРО-ДПМНЕ го прави растур новото и доскорашно раководство!

Објавено на 21.09.2018 во 11:44:50 часот | Македонија

 

Основачот на ВМРО-ДПМНЕ го прави растур:

1. Ова ВМРО-ДПМНЕ не го познавам, ниту сум градел такво.

2. Глумат патриоти и спасители на македонскиот идентитет, а се борат за „бившо-југословенски“.

3. ВМРО-ДПМНЕ му го смени идентитетот на македонскиот народ од словенски во антички.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет