НИКОЈ НЕ СМЕЕ ДА ВЕ МАЛТРЕТИРА НА РАБОТА: Пријавете мобинг ако некој ве малтретира како да гласате или слично, преку новата алатка на министерство за администрација!

Објавено на 21.09.2018 во 12:17:52 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет