(ВИДЕО) ЗАЕВ ГО ИЗГУШКА И МАЈК ПЕНС, ТАКОВ Е ЧОВЕКОТ, ОД СТРУМИЦА

Објавено на 21.09.2018 во 13:35:05 часот | Македонија

Многу е едноставна македонската надворешна политика во моментов, Димитров кажува вицеви и ги смее сите, а Заев сите ги гушка со отворени раце и се праи малце на-тошо, прогледува низ прсти за сите неправди и замерки на соседите кон нас, само да одиме напред и да станеме конечно пријатели.

И делува!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет