БОГОЕВ: Започна асфалтирањето на Сокак 4, Крак помеѓу ул. "Прашка" и булевар "М.Теодосиј Гологанов"!

Објавено на 21.09.2018 во 13:44:38 часот | Македонија

Започна асфалтирањето на Сокак 4, Крак помеѓу ул. "Прашка" и булевар "М.Теодосиј Гологанов".

На средбите со граѓани во предизборието, имаше голем број на поплаки за овој дел од Карпош.

Подобрувањето на инфраструктурата е меѓу приоритетите, а овој денешен зафат е во соработка со ЈП Улици и патишта.

Само за потсетување, со членството на Македонија во ЕУ и НАТО, се обезбедуваат нови 15.5 милиони евра за локални патишта, мостови и инфраструктура.

Продолжуваме.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет