СПАСОВСКИ И ДИМИТРОВ ВО ПРИЛЕП: Граѓаните 30 септември ќе го направат величествен ден за паметење!

Објавено на 22.09.2018 во 22:34:38 часот | Македонија

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет