(ВИДЕО) ПРЕКРАСНА ТРАДИЦИЈА ВО АМЕРИКА: Цел стадион, над 50 000 фанови на полувреме ги поздравуваат децата од највисокот кат на детската болница која е веднаш до стадионот!

Објавено на 23.09.2018 во 09:46:31 часот | Спорт

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија