(ВИДЕО) На Ристо Никовски не му се допаѓала новата влада, работела лошо, веројатно зошто веќе не му дава на син му 200 000е годишно за хонорари!

Објавено на 23.09.2018 во 10:28:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет