(ВИДЕО) Спасовски: Институциите гарантираат беспрекорно спроведување на референдумот, секој обид за притисок, закана и слично ќе биде жестоко санкциониран!

Објавено на 23.09.2018 во 11:34:48 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет