(ВИДЕО) АХ БРЕ САМОИЛ МАЛЧЕСКИ, НИКОГАШ НЕ СТАНА ВРВЕН ПОЛИТИЧАР И АНАЛИТИЧАР, ВО КЛУЧЕН МОМЕНТ ТРГНА ПО ПАМЕТОТ НА ЈАНКО БАЧЕВ!

Објавено на 23.09.2018 во 12:39:17 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет