(ВИДЕО) АЛО, ГОРАН ПАНДЕВ, ЈАВИ СЕ: Дарко Панчев - И јас на 30 септември, ќе излезам како и сите други, да гласам за својата опција!

Објавено на 23.09.2018 во 17:16:46 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет