ХАХА, КОМЕДИЈА НА РАДИО КАНАЛ 77: АЛО СТОЛЕ КОГА ЌЕ ВЛЕЗЕМЕ ВО ЕУ, ПРАШУВА ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ, КОГА ЌЕ СЕ ОЖЕНИШ БЕ ЉУПЧЕЕ, ЗА ЕДНО 10 - 20 ГОДИНИ, МУ ГО ЗАЛЕПИ ИСКУСНИОТ СТОЛЕ НАУМОВ!

Објавено на 23.09.2018 во 18:46:53 часот | Македонија

 Љупче Златев - Добро бе кога ќе влеземе во ЕУ знае ли некој?

Столе Наумов - Абе за едно 10-20 години, таман кога ќе се ожениш.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет