СТЕФАН БОГОЕВ: Бардовци е пример на место кое веќе ја има почувствувано поддршката од ЕУ, со изградбата на целосно нова градинка, со 70 % финансиска помош од фондовите на Унијата

Објавено на 24.09.2018 во 00:51:36 часот | Македонија

 
 
Бардовци е пример на место кое веќе ја има почувствувано поддршката од ЕУ, со изградбата на целосно нова градинка, со 70 % финансиска помош од фондовите на Унијата.
 
Со вицепремиерката бевме во посета на Злокуќани, Бардовци и Порта Влае. Благодариме за топлиот прием.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет